Odbojkaški klub Crvena zvezda i kompanija Ardu Sport iz Užica održali su zajedničku konferenciju za medije na kojoj su ozvaničili saradnju.

U Pres centru SD Crvena zvezda naš klub je potpisao Ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom Ardu Sport. Ugovor su potpisali Aleksandar Arsić, vlasnik i generalni direktor kompanije Ardu Sport i Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

– Drago mi je da možemo da objavimo da ćemo danas potpisati ugovor sa kompanijom Ardu Sport iz Užica koja će biti naš zvanični snabdevač sportske opreme u naredne tri godine. Nadam se da ćemo mi svojim rezultatima doprineti da kompanija proširi svoju oblast i broj klubova koji će nositi njenu opremu, ali je sigurno da ćemo biti i pravi promoteri za odbojkašku opremu. Poželela bih da ovo naše partnerstvo bude uspešno i dugotrajno – istakla je Ana Avramović.

Prisutne je pozdravio i vlasnik i generalni direktor Ardu Sporta g. Aleksandar Arsić.

– Od početka naš koncept je da napravimo saradnju sa klubovima koji su vezani za Fakultet sporta i upravo iz tog razloga apelujem na ove mlade ljude da završavaju svoje škole koje će im mnogo značiti na kraju igračke karijere. Taj duh Zapadne Srbije i duh DIF-a nosimo kroz gene naše firme. Crvena zvezda je logičan sled i jedna stepenica više za našu kompaniju. Do sada smo imali, uslovno rečeno, male klubove, imamo i klubove širom Evrope, ali Crvena zvezda je najzvučnije ime. Saradnja sa crveno-belima će nas učiniti boljim i verujem da će klub imati puno dobrih rezultata u našoj opremi – rekao je Arsić.

Odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde, kao i prijatelji i predstavnici medija, dobili su prigodne poklone Ardu Sporta, kompanije koja će u naredne tri sezone biti zvanični snabdevač sportske opreme crveno-belih.

Izvor: http://www.okcrvenazvezda.com/2019/09/crvena-zvezda-u-opremi-ardu-sporta/

Leave a Reply