14

  Ardu Sport D.O.O.

  ul. Nemanjina 150, Gradski bazen
  31000 Užice, Srbija
  tel: +381 31 3525 317
  mob: +381 65 319 18 11
  e-mail: office@ardusport.com

  Download

  15

  Kompanija Ardu Sport nastala je 2005. godine. Danas smo jedna od 5 vodećih  firmi u državi u proizvodnji sportske opreme koja zapošljava preko 40 radnika. Za to vreme stekli smo brojne prijatelje iz sveta sporta i privrede. Uspešno poslujemo sa brojnim klubovima na prostoru bivše Jugoslavije kao i sa mnogobrojnim inostranim klubovima.

  Naše tehnološke mogućnosti su takve da možemo odgovoriti svim zahtevima tržišta. Raspolažemo svom neophodnom opremom, tako da su mogućnosti izrade gotovo neograničene. Iz godine u godinu se trudimo da pronalazimo kvalitetnije materijale i da pratimo evropske i svetske trendove. Uz digitalnu štampu i sublimacionu tehniku koju već posedujemo u našim proizvodnim kapacitetima primenjuje se i vez, folije, kao i različiti vidovi štampe.

  Najkvalitetniji materijali, posebni krojevi, printovi, pažljivo odabrane boje i modeli su ono na čemu naš kreativni tim vredno radi.

  U našoj ponudi nalaze se fudbalski dresovi, košarkaški dresovi, rukometni dresovi, odbojkaški dresovi, kompletna oprema za klubove koja obuhvata trenerke, jakne, šuškavce, čarape, kape, sportske torbe i ostala neophodna oprema. Klijentima se takođe nudi mogućnost da učestvuju u samostalnom ili delimičnom dizajniranju dresova.

  Naš osnovni  cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

  Kvalitet proizvoda, fleksibilnost, tačnost i preciznost su naši aduti u poslovanju.

  Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!